top of page

SÅDAN FOREGÅR TERAPIEN

Ved samtalerne er det dig, der bestemmer hvad vi skal tale om. Det er dig der er eksperten i dig.


Jeg tager ansvaret for at samtalen foregår fortroligt, kontaktfuldt og omsorgsfuldt.

Jeg tager ansvaret for at skabe mulighed for at du får undersøgt og indsigt i dit besvær – at du bliver i stand til at arbejde med dit besvær på en, for dig, konstruktiv måde. Jeg tilbyder individuelle psykoterapeutiske samtaler samt par og familiesamtaler.

mindfulness.jpg.webp
Behandling & Priser: About

GESTALTTERAPI

”When words stops, the body talks“

Gestaltterapi er en terapiform, hvor samtalerne tager udgangspunkt i, at problemer ikke kun opleves mentalt, men også fysisk (i kroppen): At kroppen husker og at kropsimpulserne afgør, hvad der er rigtigt og forkert for dig.
Kroppen indeholder således alle de nødvendige informationer.
Ved hjælp af terapien opbygges en større følsomhed og lydhørhed overfor dine kropslige impulser, og du lærer at bruge dem som udgangspunkt for meninger og handlinger.
Gestaltterapien er en oplevelsesorienteret psykoanalyse, der styrker dig i at opleve dig selv som et unikt, levende og ansvarsbevidst væsen.
Gestaltterapi er en form for psykoterapi, som egner sige både til individuel terapi og til par og grupper.
I gestaltterapi ses mennesket som en helhed. Krop og sjæl kan ikke skilles ad.

Behandling & Priser: Tekst

MIN BAGGRUND

Min basisuddannelse er socialpædagog fra Haderslev Statsseminarium 1986.
Som overbygning har jeg taget en 5 årig psykoterapeut uddannelsen på Institut for Gestaltanalyse. Jeg modtager løbende supervision og terapi og er medlem af Dansk psykoterapeutforening, og følger foreningens faglige krav og etiske regler. Dette er din sikkerhed for at mit faglige grundlag hviler på et solidt uddannelsesniveau.

Jeg har i 15 år været offentligt ansat som familiebehandler og  har i mere end 30 år arbejdet med socialt belastede børn og unge og deres familier.

Jeg har de seneste 10 år haft egen terapivirksomhed og har erfaringer med en bred vifte af problemstilligner  og terapeutiske metoder. I min private praksis har jeg modtaget kvinder, mænd, par, småbørns familier og teenage familier.

Jeg har læst et modul til Diplom udd. i Psykologi om tilknytnings teorier og tilknytningens betydning.

Jeg har taget års kurser i voksne og familier med alkohol problematikker.

Jeg har et  årskursus i systemisk supervision.

Jeg er mor til 3 voksne børn og 2 voksne bonusdøtre og bedstemor til 8 børnebørn.

DSC04479 2_edited_edited.jpg
Behandling & Priser: Tekst

PRISER

INDIVIDUEL TERAPI (60-90 MIN)

1050 kr.

Ønsker du personlig udvikling og at få en følelse af at være god nok? - At føle dig anerkendt af dine medmennesker. At komme til at tro på, at du kan stå fast og bevare din integritet i livets stormvejr.

PARTERAPI (90 MIN)

1350 kr.

Parterapi kan blive starten på en ny og konstruktiv udvikling i jeres parforhold. Få hjælp til at udtrykke længsler, behov og ønsker for jeres videre samliv. Gode temaer kan være omsorg, nærvær og tryghed.
Parforholdsproblematikker bliver mindre når man lærer kunsten at være sig selv sammen .

FAMILIETERAPI (90 MIN)

1400 kr.

Familie terapi kan være hjælpsom når ubalancer i familien skal genoprettes.

Dette med små og store børn og voksne børn med ældre forældre.

Hvordan tager man som forældre det voksne lederskab i familien ? Hvilke værdier og normer ønsker vi at skabe trygge rammer om familien med?


1-2 voksne og børn under 18 år.
Ved familieterapi med mere end 2 voksne, vil der ofte være 2 familiebehandlere og deraf merbetaling.

BØRNESAMTALER (60 MIN)

600 kr.

Jeres barn eller unge menneske kan have brug for et fortroligt rum. I samtalen får barnet stemme og egen værdi, som det unikke barn / ung det er. Måske er barnet udfordret i familien med forældre eller bonusforældre? Måske trives Jeres barn eller ung ikke i skole , fritid eller i kammeratskabsgruppen. Rådgivning omkring Skolevægring og Jeres barn eller ungs vej tilbage til skolen eller efterskolen.

STUDERENDE (60 MIN)

600 kr.

Individuel hjælp mod eksamensangst. Det er helt normalt at blive nervøs inden en eksamen. Det er kroppens måde at sørge for, at du er klar til at præstere noget ekstra. For nogle føles minutterne sammen med lærer og censor imidlertid som en kamp på liv og død. De får det virkelig dårligt. Lær at forstå og løsne din angst.

ARBEJDSLØSE (60 MIN)

600 kr.

Individuel hjælp til dig der står i en udfordret jobssituration og mangler hjælp til at komme igang på arbejdsmarkedet igen.

SENIORER (60 MIN)

600 kr.

Når man bliver ældre, kan der opstå mange både fysiske og psykiske problematikker. Selvom man får den nødvendige hjælp til praktiske opgaver, er det mentale mindst lige så vigtigt. Ofte kan ældre opleve ensomhed, enten fordi ens partner ikke længere lever, man ingen familie har eller fordi familien måske har travlt med sin egen travle hverdag. Her er det sociale aspekt vigtigt for også at holde den ældre i gang mentalt. Uanset om man bor i sit eget hjem, i beskyttet bolig eller på plejehjem, kan terapi og samtale hjælpe med at få det bedste ud af tilværelsen og leve det liv, du vil, bedst muligt.

Ældre oplever ofte problemer som ensomhed, fysiske gener eller skader, sygdom, rastløshed, følelsen af at være utilstrækkelig og eksistentielle problemstilliger​​.

ER DU UNDER UDDANNELSE SOM PSYKOTERAPEUT?

.

Er du under uddannelse som psykoterapeut koster det kr. 750,-
10 sessioner koster kr. 6000,-

Betaling foregår via mobilepay, kontant efter samtalen eller via faktura tilsendt over mail.

Jeg har ikke et ydernummer, så du kan ikke bruge din henvisning fra lægen hos mig.

Afbud: Du bedes melde afbud senest dagen før kl. 12.00. 

Ved for sent eller manglende afbud opkræves fuldt honorar.

Jeg tilbyder samtaler i min klinik i Haderslev.

Efter aftale tilbyder jeg desuden walk'n'talks og online sessioner.


Jeg har hovedsagligt ledige tider efter 17, aftener og weekender.

Behandling & Priser: Liste
skaermbillede-2022-11-20-kl-194731-removebg-preview 111.png
Behandling & Priser: Billede
bottom of page